img_2

Hoe verschillend de drie zangeressen ook zijn (niet alleen qua uiterlijk), de muziek en teksten van componist/schrijver Stephen Sondheim spreken bij allen tot de verbeelding.

Kristel Boon, Anne Aerts en Cinthia de Neef willen u graag meenemen met de complexe en tegelijkertijd wonderbaarlijk toegankelijke muziek van Sondheim en zijn teksten die je laten lachen en huilen tegelijk. Zij kozen een aantal nummers die gek genoeg allemaal van toepassing lijken op elke vrouw maar ook herkenning zullen oproepen bij elke man. Een knappe prestatie van Sondheim, daar vrouwen zichzelf vaak al niet begrijpen.

'Ssst, we're singing Sondheim's stories' is een muziektheaterconcert waarin de drie dames samen en alleen in zowel Engelse als Nederlandse taal de liederen van Sondheim vanuit hun eigen beleving aan u zullen presenteren.

Pianist: Michiel Munninghoff

De voorstelling is een avondvullend programma. Het is daarnaast mogelijk om een kortere variant te boeken, meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u opvragen via de contactpagina. :