Theatergroep Blender betaat uit de drie zangeressen/actrices Cinthia de Neef, Kristel Boon en Anne Aerts.

Door deze goed werkende mix van de drie heet de theatergroep dan ook Theatergroep Blender: het blenden van verschillende muziek- en theaterstijlen, hun mooie stemmen en alle mogelijke onderwerpen als basis om eigen producties mee te creëeren.

Cinthia, Kristel en Anne ontmoetten elkaar op het Rotterdams Conservatorium in het eerste jaar van Muziektheater en er was direct een klik. Na dat eerste jaar zijn ze ieder hun eigen weg gegaan tot ze in 2013 elkaar weer tegen het lijf liepen en besloten om samen een voorstelling te gaan maken.

De eerste voorstelling die ze samen hebben ontwikkeld is: Ssst, we’re singing Sondheim’s stories. Deze bestaat uit nummers van de muziektheatercomponist Stephen Sondheim. De voorstelling is goed ontvangen door zowel Sondheim liefhebbers als mensen die niet bekend zijn met zijn materiaal en zal in de toekomst vaker worden opgevoerd.

Daarna hebben ze de voorstelling Net als in de film gemaakt. Het betreft een liedjesprogramma bestaande uit hits uit films. Een voorstelling die zich naast theater ook leent voor feesten en partijen.

Momenteel is er een nieuwe voorstelling in de maak: Als drie druppels water. In deze voorstelling nemen de dames van Blender u mee in de wondere wereld van het auditie doen en zingen hun favoriete nummers die ze tot op heden niet mochten zingen op het toneel. De voorstelling zal in juni gaan spelen.

Theatergroep Blender maakt muziektheatervoorstellingen in verschillende stijlen en is dan ook gericht op verscheidene doelgroepen.

De vaste pianist en arrangeur is Michiel Münninghoff.

De voorstellingen van Theatergroep Blender zijn te boeken. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen.